2011. szeptember 21.

Üdv a blogomon! ^^

sziasztok. a blogomon egy cinema bizarre-os történetet olvashattok (egyenlőre egyet - de talán több is lesz). A címe: "Megint Cinema Bizarre" A történet menete egyszerű, de mégsem sablon, hogy összejön valaki valakivel egy koncin aztán lefekszenek, összejönnek, később összevesznek, majd kibékülnek, majd megint lefekszenek, aztán a csaj terhes lesz, aztán meg a csávó felvállalja az apaságot, megkéri a csaj kezét és happy end... nem, ez nem ilyen történet! kicsit felüti benne fejét a diszkrimináció, akad benne csavar, és még sok - sok románc is. szóval: remélem azért tetszeni fog! ^^ A prológus és az első rész talán a mai napon fent lesz - bár lehet csak az egyik... és most meg egy kis bevezetőt szeretnék nektek... a történetemről!


Megint Cinema Bizarre [SPOILER!!] - a történetről
Strify egy soha vissza nem térő lehetőséget kap az élettől: egyéni esély a nagy világban, mint énekes. De sajnos csak ő kap meghívást, és a banda többi tagja nem. Álmai neki is vannak, mint minden embernek, és bármit megtesz elérésük érdekében... szóval közli a bandával, hogy kilép, és énekes nélkül a banda se megy sokra, szóval az is feloszlik. Egy időre... de ekkor jön a képbe Rima Hanataro, a tűzrőlpattant ázsiai lány, aki 17 éves és Japánból Berlinbe költözött , Strifyhez hasonlóan saját álmai vannak és küzd a valóra váltásukért. A sors összehozza őt Shinnel, a CB dobosával és általa megismeri a banda többi tagját. Rima véleménye az, hogy jó kis csapat az 5 srác, csak nem engedheti, hogy vége legyen közös pályafutásuknak? Ezért mindent megtesz, hogy összehozza a Cinema Bizarret - csak kérdés milyen áron.
Ezzel még nincs vége a történetnek, mert Rima se egy csúnya lány és, mikorra már a történet közepe felett lebegünk beüt az a tűzzel levésett "szerelmi háromszög" is... ez vajon megakadályozza a lány terveit? Kiderül...

Remélem tetszett a kis ízelítőm - és azt is remélem, hogy nem hagytam ki semmit... ^^ szóval: kérlek olvassátok és komizzatok! :)))

xoxo: Meloddy


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

51.rész: Téli haláltánc?

Sziasztok! :D  A Nyuszi hozta az új részt ;) Jó olvasást! ^^ [Strify szemszöge] /Nehéz dolog elfogadni, hogy szükségünk va...